[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k52pb3o9′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Ook dag 05, de voorlaatste, was een zonnige maar stevige dag. Geen oefenwedstrijd tegen KMSK Deinze op het programma, maar wel een onderlinge partij van drie maal dertig minuten. Onder een hoge intensiteit bereidde de coach zijn ploeg voor richting de match van vrijdag tegen Beerschot.

Meteen na de lunch vertrok de ploeg opnieuw naar het oefenveld. Na een korte oefensessie verdeelde het team zich in twee groepen. Terwijl de ene groep een tornooi tennisvoetbal afwerkte, ging de andere groep de strijd aan in een padeltornooi. Na drie kwartier wisselden de groepen van activiteit. Tenslotte kwam iedereen samen bij de padelvelden om de finales af te werken. In een spannende finale won het duo Naessens-Biebauw van Colpaert-Cappelle.

Tussen de trainingen door stonden er, net zoals de voorbije dagen, heel wat individuele gesprekken op de planning door de coach en de physical coach. Alle verzamelde data en videobeelden werden daarbij gebruik.

Vanavond staat er nog een teammeeting op het programma met een analyse van de onderlinge partij deze ochtend. Daarna trekken de spelers onder de wol om klaar te zijn voor de laatste trainingsdag en de terugvlucht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k52p0r96′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]