[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/01/slider.png’ attachment=’26042′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k4wgfoxq’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-qrg77d’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k4wgj4s7′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
De eerste werkdag van het nieuwe kalenderjaar start meteen met een training op Schiervelde. Daarna trekken de spelers richting de luchthaven van Oostende waar ze het vliegtuig richting Alicante nemen om 13u55. Landen in Spanje is voorzien om 16u40.

Op maandag 06 januari 2019 is er een oefenwedstrijd voorzien tegen KMSK Deinze. Een dagje later keren we terug huiswaarts.

De volledige stage kan je volgen via onze social media alsook via een dagelijks (foto-)verslag op onze website.
[/av_textblock]

[/av_one_full]