[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-ijsck1′]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k5w6a8k2′ admin_preview_bg=”]

  • Naast de gekende Holmes (breuk van sinus) en Van Cauwenberge (quadriceps) ook geen Vervoort op training. Hij kreeg op Westerlo een bal in het aangezicht getrapt en moest vroegtijdig naar de kant. Het is nog afwachten of de match van zaterdag in gedrang komt. Een volledig fitte Kuisch maakte afgelopen vrijdag zijn rentree op training. Ook Vanbelle traint terug 100% mee.
  • Scheidsrechter komende zaterdag is dhr. Christof Dierick. Hij was in de thuiswedstrijd tegen RE Virton al de vierde man en mag nu dus een wedstrijd van ons leiden. Het is de tweede wedstrijd in de Proximus League dit seizoen voor de Stekenaar die vooral actief is in de Jupiler Pro League. Dhr. Kristof Borms en Raf Eerdekens zullen hem assisteren. Maarten Toeback is de man tussen de dug-outs.
  • Andrei Camargo pakte afgelopen zaterdag in minuut 77′ zijn vijfde gele kaart van dit seizoen. Daardoor is hij komende wedstrijd automatisch geschorst. De rechter verdediger zal er dus niet bij zijn in en tegen OH Leuven.
  • Voorafgaand aan de wedstrijd tegen K Beerschot VA op vrijdag 07 februari 2020 organiseren we vanaf 18u30 terug onze Food&Foot. Op het menu draait een kip aan het spit met heerlijke frietjes. Alle info kan je via deze link terugvinden.
  • Onze jeugdwerking organiseerde in het verleden al heel wat succesvolle tornooien. De draad terug oppikken doen ze met het eerste hemelvaarttornooi dat doorgaat van 21 tot 23 mei 2020 op het jeugdcomplex voor de U06 tot de U13. Alle info kan je hier terugvinden.
  • Ondertussen lopen de stemmen binnen voor de speler van de maand januari 2020. Via deze link kan je meestemmen. Morgen maken we de winnaar bekend.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k5w6a8k2′ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]