[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Het nummer twee van het klassement, KAS Eupen was een maatje te sterk voor onze beloften, eindstand: 0-5. Weinig positiefs te vertellen over deze match. De beloften moesten de volledige match ondergaan en werden op elk vlak gedomineerd. Volgens de coach van de beloften het sterkste team uit deze reeks. Op naar de bekerwedstrijd van volgende week maandag tegen Sporting Charleroi.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5
KSV Roeselare Laverge, Kuisch (68′ Coudron), Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste, Caputo, Verstraete, Bryant (83′ Vervacke), Bakelandt, Vanrobaeys (63′ Verlinde) en Oosterlinck (68′ Carels)
KAS Eupen Nurudeen, Mollers, Djongambo Dihumba (80′ Magee), Lambert, El Harrak (55′ Keita), Magnée, Libert, Nuhu, Geurde, Pe Akono (55′ Aziz) en N’Dri (46′ Bourard)
Gele kaarten /
Rode kaarten /
Scheidsrechter Stove

[/av_textblock]

[/av_one_full]