[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cp5epi3′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6cpl5oz’ admin_preview_bg=”]
De Roeselaarse ziekenboeg stak nog steeds aardig vol en dat vertaalde zich in een piepjonge bank. Zo versierde ook de jonge Timmerman voor het eerst sinds lang een stekje bij de achttien. Hij kreeg er onder meer het gezelschap van het al even onervaren duo Ethan Bryant en Abel Caputo.

De belangen waren groot en dat resulteerde aanvankelijk vooral bij de bezoekers in een grote drang naar voor. De eerste kans was er echter eentje voor wit-zwart, toen Casagolda slim over een pass tussendoor van Túlio stapte en Rommens na achttien minuten plots alleen voor Vanhamel opdook. Die bleef kalm en kon de wenkende kans met de voet nog in hoekschop keren.

Ondanks die vroege 100% kans voor Roeselare was overwegend Beerschot dat de wet bleef dicteren. Bij Beerschot toonde vooral Tissoudali zich in een bedrijvige bui, maar die kreeg de bal tot drie keer toe niet voorbij een attente Biebauw. Zo’n tien minuten later was die er na een bal van Ibara op Dom toch aan voor de moeite. Een doelpunt dat op basis van het spelbeeld ergens ook wel te rechtvaardigen viel.

Bij Beerschot was Brogno net voor de rust de geblesseerde Vorogovskiy komen vervangen en die dwong Biebauw al meteen na de koffie tot het nodige stunt- en vliegwerk. In het omschakelingsmoment dat volgde kende Amir Nouri aan de overkant meer geluk, en zorgde de Fransman er met een listig puntertje voor dat de bordjes opnieuw op gelijke hoogte mochten.

Twintig minuten voor tijd leek Ruperti plots de pedalen te verliezen na een opstootje tussen Andzouana en Brogno. Dat zorgde er mee voor dat het aan weerszijden nu plots kansen regende. Zo kwam wit-zwart nog een paar keer goed weg op pogingen van opnieuw Tissoudali en Brogno, maar mochten ze bij de bezoekers eveneens gelukkig prijzen dat Godwin eerst tot drie keer toe verzuimde om een vrijstaande ploegmaat aan te spelen en dat daarna ook Vanhamel, met succes, nog eens lijf en leden riskeerde om Nouri van zijn tweede van de avond te houden.

De 1-1 bleef uiteindelijk op het bord, waardoor het dus nog maar eens bang afwachten wordt op de resultaten van Lommel en Lokeren, die later op het weekend aan de bak moeten, tegen respectievelijk OH Leuven en VC Westerlo.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bv3ht0b’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bg8b9bv’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-aucxhsr’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-9xjvx2z’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-9iimr17′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8vh1cpn’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8oii5cr’]38′ Dom (0-1), 55′ Nouri (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7y3zm2j’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7ioi6nv’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7164fcr’]Biebauw, Camargo, Zolotic, Voet, Vanbelle, Túlio (55’ Godwin), Mvuemba, Rommens, Nouri, Andzouana (92’ Caputo) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6v7o397′][av_cell col_style=” av_uid=’av-mfccxn’]K. Beerschot VA[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5qv950b’]Vanhamel, Halaimia (77′ Maes), Prychynenko, Frans (83’ Noubissi), Bourdin, Vorogovskiy (43’ Brogno), Pietermaat, Ibara, Dom, Holzhauser en Tissoudali[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5fmzt97′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4nnst6j’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4fapwkb’]Voet, Pietermaat (B), Frans (B), Andzouana, Tissoudali[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3vny8cb’][av_cell col_style=” av_uid=’av-3mynxtn’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2w09ixn’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8jtoe3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-23isil7′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1qlqtyz’]Ruperti[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-jet1cr’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]