[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-da0ngyk’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-c9v3rek’ admin_preview_bg=”]
Voor de match die moest beslissen over de zesde plaats en die KSVR daarvoor absoluut moest winnen, koos trainer Gamel voor een eerder voorzichtige 5-4-1-aanpak, en dus zonder snelle mannen als Andzouana en Godwin. De weersomstandigheden waren abominabel.

Lommel kreeg de eerste kans toen Neven een voorzet van Aabbou over het doel van Biebauw kopte. Bij Roeselaars balbezit plooide Lommel massaal terug. Wat KSVR trouwens ook deed, want Lommel kwam na goed tien minuten stevig opzetten.

Na een kleine twintig minuten kreeg wit-zwart dan toch een eerste kans toen Nouri een voorzet van Vanbelle voorlangs kopte. Onmiddellijk gevolgd door een veel mooiere mogelijkheid voor thuisspeler Samson, die door de buitenspelval glipte en rakelings naast besloot.

KSVR probeerde ondertussen wel  een beetje druk te zetten, maar aan een steriel tempo vond het geen openingen in de thuisdefensie. Camargo leek een kans te krijgen, maar liep zich te pletter op een verdediger. 0-0 bij de rust dus.

Er waren veel meer aanvallende impulsen nodig, maar toch begonnen dezelfde elf aan de tweede helft. Na een misser van Neven kreeg Naessens al vrij vroeg een grote kans maar hij mikte zijn stiftertje te licht in de handen van Svedkauskas. KSVR eiste nu de bal op, maar de Limburgse muur stond pal. Er kwam ook ruimte voor Lommelse tegenprikken en ondertussen tikte de tijd weg in het Roeselaarse nadeel.

Halfweg de tweede helft volgde eindelijk de eerste vervanging en mocht Godwin komen meedoen. In een schermutseling kon Nouri net niet bij het leer. Even later kwam ook Andzouana invallen en stond KSVR voor de laatste 20 minuten eindelijk op volle aanvalssterkte. De Roeselaarse druk was nu fors, maar de echte kansen ontbraken.

Sanyang zag een counterkans afgeblokt door Zolotic. Godwin holde er alleen vandoor en mikte over. Godwin bediende nog eens Naessens en Rommens, die alle twee veel te veel tijd nodig hadden om de bal te controleren. Op een verre assist van Voet besloot Naessens in een tijd in de handen van Svedkauskas. Dit was het meteen. Too litte, too late voor wit-zwart, dat veel te laat begon te voetballen en tot play-off 3 veroordeeld is.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bqroocc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-ba4i14s’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-anbu4vw’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-9s90cvw’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8ziuf3w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8hzospo’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87miaqk’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-qwqzdo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-72219q4′]SK Lommel[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6vq0918′]Svedkauskas, Hendrickx, Philipps, Neven, Khammas, Brebels, Thordarson (75′ Naudts), Bitsindou, Sanyang, Aabbou (81′ Screciu) en Samson (72′ Krizan)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-67im81o’][av_cell col_style=” av_uid=’av-22bha4′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-54c21mk’]Biebauw, Camargo (72′ Andzouana), Vervoort (85′ Casagolda), Holmes, Voet, Vanbelle (67′ Godwin), Nouri, Zolotic, Mvuemba, Rommens en Naessens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4suosbg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-g47hzw’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-44owmnw’]Brebels (L), Vervoort, Sanyang (L), Holmes, Nouri[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3be78ik’][av_cell col_style=” av_uid=’av-3215qyk’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2kaohto’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-78sfy4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kdna7w’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1bfscl8′]Lardot[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-iggc3g’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]