[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-r0fuxu’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-tqhy9u’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/01/bringafriend.png’ attachment=’26533′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’post,26529′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k69cfq5e’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k67mvpub’ admin_preview_bg=”]

 • Rincon liep afgelopen zaterdag een scheurtje op in de mediale band van de knie. Het is nog onduidelijk hoe lang hij uit zal zijn, maar de reguliere competitie zit er wellicht op voor de Braziliaanse verdediger. Sy liep dan weer een beperkt scheurtje op in de hamstrings. De linksachter is minstens één week uit. Vervoort traint ondertussen volledig mee terwijl Naessens het nog bij individuele training houdt maar wellicht wel speelklaar geraakt voor komend weekend.
 • Holmes (gebroken sinus) en Van Cauwenberge (quadriceps) revalideren verder.
 • Glenn Verstraete (aanvaller) en Brecht Timmerman (verdediger) trainden vanaf gisteren mee met de A-kern. Die laatste mocht in de voorbereiding al enkele keren proeven van het grote werk en behoorde reeds twee maal tot de selectie begin dit seizoen.
 • Momenteel nog geen scheidsrechters bekend voor vrijdag. Enkel staat vast dat Jordy Vermeire de man tussen de dug-outs zal zijn.
 • Renan Carvalho Areias trekt op huurbasis naar het Israëlische FC Ashdod voor anderhalf seizoen. Meer kan je hier terugvinden.
 • De beloften verloren afgelopen maandag met 0-1 van Excel Mouscron. Gilles Lentz was de enige speler uit de A-kern die zijn opwachting maakte. Hij stond de volledige wedstrijd in doel.
 • Gisteren trokken de spelers richting Flanders Indoor Karting in Kortrijk voor een teambuilding, georganiseerd en betaald door henzelf. Nicolas Rommens ontpopte zich tot winnaar door als eerste over de aankomstlijn te scheuren.
 • Komende vrijdag is de Krant van West-Vlaanderen onze matchpartner. KW brengt nieuws uit jouw gemeente voor de hele provincie West-Vlaanderen. Nieuws, maar ook heel wat sport.
 • Begin november verliet Carlo Damman de club in onderling overleg. Begin deze week kwam hij tot een overeenkomst met R. Knokke FC. We wensen Carlo alvast heel veel succes toe bij z’n nieuwe ploeg.
 • Emile Samyn kon met Lierse Kempenzonen niet winnen in en tegen FC Patro Eisden Maasmechelen. In de met 1-0 verloren wedstrijd werd hij in minuut 81′ vervangen.
 • Mandel United won met 4-1 van Temse. Arthur Devos zat op de bank en viel in en maakte de laatste minuten van de wedstrijd vol.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k696y496′ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]