[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/03/preview_website-1-1.png’ attachment=’27354′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k7u8ca6h’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wuyqyh’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k7u88myl’ admin_preview_bg=”]
Gezondheid boven alles. De recente ontwikkelingen rond het coronavirus hebben ook een inpakt op de werking van KSV Roeselare. Hieronder kan je alvast een steeds-up-to-date overzicht terugvinden van de genomen maatregelen.

Laatste update: 20.03.2020 om 10u00

EERSTE ELFTAL

  • Voor het eerste elftal is er geen training tot minstens 05 april 2020. De spelers krijgen een individueel programma en worden vanop afstand nauwgezet opgevolgd.
  • De wedstrijden van de Proximus League zijn al zeker tot en met 30 april 2020 afgelast.
  •  Er is nog geen beslissing op welke manier en of de competitie hernomen zal worden.

JEUGD

  • Tot en met al zeker 05 april 2020 zijn er voor de jeugd geen trainingen.
  • Alle wedstrijden tot en met 30 april 2020 zijn al zeker afgelast.
  • Het is ten strengste verboden om onze oefenvelden te gebruiken voor welke activiteit.

EVENTS

  • Tot en met al zeker 05 april 2020 worden alle evenementen in ons businessgebouw afgelast.
  • Het Juventus Camp wordt verplaatst naar een latere datum. Alle info omtrent de inschrijvingen kan je bij de organisatie terugvinden.

BACKOFFICE & TICKETING

  • De backoffice (en dus ook de ticketing) worden gesloten tot al zeker 25 maart 2020.

[/av_textblock]

[/av_one_full]