[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jk82t51v’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jzseiioj’ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 20 maart 2020 speelt Esvee zijn eerste thuiswedstrijd in Play-Off III. Hieronder kan je alle nodige ticketinfo terugvinden die geldt voor alle thuiswedstrijden in deze minicompetitie.

  • Indien de wedstrijd door omstandigheden niet kan doorgaan of zonder publiek gespeeld moet worden, zullen de reeds aangekochte tickets terugbetaald worden. Voor abonnees wordt dan een vorm van compensatie uitgewerkt richting het volgende seizoen.
  • Indien de wedstrijd door omstandigheden uitgesteld wordt, blijven de tickets geldig voor deze nieuwe datum.

Thuiswedstrijden:

MD DATUM UUR WEDSTRIJD
01 vr 20.03.2020 20u30 KSV Roeselare – KSC Lokeren OVL
03 zo 12.04.2020 20u00 KSV Roeselare – KSC Lokeren OVL
05* zo 26.04.2020 14u30 KSV Roeselare – KSC Lokeren OVL

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzseecqr’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Koop nu je ticket’ link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/homePage.html’ link_target=’_blank’ color=’custom’ custom_bg=’#3c3c3c’ custom_font=’#f9f9f9′ size=’large’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=’custom’ box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#c1c1c1′ box_custom_border=’#c1c1c1′ av_uid=’av-jzjy1v5j’ admin_preview_bg=”]
Wist je dat onze ticketbox altijd open is? Waar je ook bent, in enkele klikken is jouw plaatsje op Schiervelde vastgelegd via ons online ticketsysteem.
[/av_promobox]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-k9aclc’]
[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ title=’VOORVERKOOP’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#9e9e9e’ color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzjxgz0i’ admin_preview_bg=”]

De dienst ticketing is iedere werkdag open van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. Wist je dat onze ticketbox altijd open is? Waar je ook bent, in enkele klikken is jouw plaatsje op Schiervelde vastgelegd via ons online ticketsysteem.

[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ title=’VERKOOP OP MATCHDAY’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#9e9e9e’ color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzjxgz0i’ admin_preview_bg=”]

De ticketbox (ter hoogte van de inkom van de sporthal) gaat open vanaf één uur voor de wedstrijd.

[/av_icon_box]
[/av_one_full]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-k9aclc’]
[av_icon_box icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’ title=’SUPPORTERS KSC LOKEREN’ position=’top’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#9e9e9e’ color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jzjxgz0i’ admin_preview_bg=”]

Supporters van de bezoekende ploeg kunnen voor tickets in voorverkoop enkel en alleen terecht bij de ticketing bij hun club.

  • Op advies van de politie wordt door de bestuurlijke overheid de combi-regeling opgelegd voor bezoekende supporters, en dat voor alle wedstrijden in Play-Off III. Supporters van KSC Lokeren OVL moeten dus verplicht de verplaatsing maken met een supporters.
  • Voor de bezoekers zijn er in totaal 1433 tickets beschikbaar, waarvan 183 zitplaatsen (vak K) en 1250 staanplaatsen (vak L).
  • Voor beide vakken is de standaardprijs 15,00 EUR. Jongeren onder de zestien jaar betalen 5,00 EUR.
  • Er mogen geen vlaggen voor de reclameborden en -doeken opgehangen worden.
  • Door de combiregeling zullen de loketten voor het bezoekersvak gesloten blijven.

[/av_icon_box]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-k9aclc’]
[av_icon_box icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ title=’AANVRAGEN SCHEIDSRECHTERS & SCOUTS’ position=’top’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#9e9e9e’ color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jzjxgz0i’ admin_preview_bg=”]

Scheidsrechters en scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 72u (ten laatste dus op dinsdag 17 maart 2020 om 20u30) voor aanvang van de wedstrijd te sturen naar ticketing@ksvroeselare.be met kopie van scheidsrechterskaart of scoutingskaart in de bijlage.

Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een eTicket. Dit eTicket dient afgedrukt te worden en getoond te worden aan de ingang van het stadion. Geen afgedrukt eTicket, geen toegang.

[/av_icon_box]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-k9aclc’]
[av_icon_box icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’ROLSTOELGEBRUIKERS’ position=’top’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#9e9e9e’ color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jzjxgz0i’ admin_preview_bg=”]

Rolstoelpatiënten dienen hun aanvraag voor tickets ten laatste 72u (ten laatste dus op dinsdag 17 maart 2020 om 20u30) voor aanvang van de wedstrijd te richten aan ticketing@ksvroeselare.be.

Rolstoelgebruikers en één begeleider hebben recht op een gratis ticket voor de wedstrijden (enkel dus wanneer ze dit tijdig op voorhand aangevraagd hebben).

Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een eTicket. Dit eTicket dient afgedrukt te worden en getoond te worden aan de ingang van het stadion. Geen afgedrukt eTicket, geen toegang. De begeleider en de rolstoelpatient dienen het stadion samen te betreden.

[/av_icon_box]
[/av_one_third]