[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/03/preview_website-2-1.png’ attachment=’27369′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k7zy5tw0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-nh5ebs’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k7zy132f’ admin_preview_bg=”]
Terwijl alle competities stilliggen tot al zeker 30 april wordt er achter de schermen hard doorgewerkt aan de licentie voor komend seizoen. Na een eerste controle kreeg KSV Roeselare een negatief eerste advies van de Licentiemanager.

De club kon enkele documenten niet voorleggen die het budget voor komend seizoen moeten garanderen. De bestuurders staan in nauw contact met management en de Licentiemanager om alles in het werk te stellen om de licentie voor komend seizoen te behalen.
[/av_textblock]

[/av_one_full]