[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/06/preview_website-3.png’ attachment=’27437′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kb6nlvob’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kb6nnjc3′ admin_preview_bg=”]
De club beseft dat een gebrek aan communicatie ongenoegen schept en tot onduidelijkheid en speculatie leidt. Het is echter geen bewuste keuze. De coronaomwenteling en de beslissing van het BAS deed de aandeelhouders van de club reflecteren over de toekomst van de club en hun verdere betrokkenheid en ondersteuning. Tot zolang is de toestand ook voor bestuurders en medewerkers onzeker.

Er wordt door de aandeelhouders eerstdaags een beslissing aangekondigd.
Ondertussen werd al een concreet scenario uitgewerkt voor het komende seizoen. Van zodra er groen licht komt, werken we dit verder uit, met nieuwe moed en enthousiasme. Wij hopen u zo spoedig als mogelijk te kunnen berichten.

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kb6nntas’ admin_preview_bg=”]
The club realizes that a lack of communication creates displeasure and leads to ambiguity and speculation. However, it is not a conscious choice. The corona revolution and the decision of Bas made the shareholders of the club reflect on the future of the club and their further involvement and support. Until then, the situation has also been uncertain for directors and employees.

A decision will be announced soon by the shareholders.
In the meantime, a concrete scenario has already been worked out for the coming season. We will work this out as soon as there is a green light. With new courage and enthusiasm. We hope to be able to inform you as soon as possible.

[/av_textblock]

[/av_one_half]