[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2021/07/slider_20200718.png’ attachment=’27494′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kd7p7iry’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd7pffga’ admin_preview_bg=”]

De burgemeesters van de Midwest-gemeenten hebben zeer regelmatig overleg in het kader van corona-aanpak om de situatie binnen de regio op de voet te volgen. Vandaag hebben ze samen een besluit genomen dat alle sportactiviteiten zowel indoor als outdoor enkel mogen plaatsvinden zonder toeschouwers.
Naar aanleiding van dit besluit worden alle trainingen van het eerste elftal afgewerkt achter gesloten deuren. Echter is de band met de supporters een meer dan belangrijk aspect in KSV Roeselare 2.0 waardoor we ook extra zullen inzetten om jullie via onze gekende kanalen een blik achter de gesloten poort te geven.

[/av_textblock]

[/av_one_full]