[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/20200718_slider.png’ attachment=’27457′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcrbfvmw’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Persbericht’ icon_select=’yes’ icon=’ue823′ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/ksvroeselare_20200718_persbericht.pdf’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color=’teal’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-kcrdiy9o’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-slyckg’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kcrbgn81′ admin_preview_bg=”]
Ruim 2 maanden werd er in stilte hard gewerkt achter de schermen om KSV Roeselare een nieuwe toekomst te geven. We kunnen u vandaag dan ook met trots melden dat KSV Roeselare gered is. Drie structurele nieuwe investeerders, waaronder de Zuid-Europese topclub Sporting Lissabon, komen aan boord van de club en brengen de nodige financiële middelen mee om “KSVR 2.0” in de steigers te zetten en uit te bouwen.

Er is een langetermijntraject uitgestippeld welke in een duidelijk omschreven businessplan voor de komende 5 jaar werd uitgewerkt met duidelijke doelstellingen voor alle stakeholders van de club (eerste ploeg, jeugd, academie, sportieve omkadering, administratieve medewerkers, management, supporters én sponsors).

Tot vorige week dinsdagmiddag bestond er nog een kleine kans om te kunnen aantreden in 1B. De Pro League bevestigde echter grotendeels de genomen beslissingen van midden mei met als gevolg dat KSV Roeselare zijn lot nu definitief kent. Deze beslissing heeft echter geen enkele invloed op de genomen engagementen. KSVR wil zijn verloren plaats in de Pro League zo snel mogelijk terug opnemen en start ambitieus aan het seizoen 2020-2021 in Eerste Nationale (tot voor kort “Eerste Amateur”).

Miss Dai draagt de operationele leiding van de club voor 100 % over aan een volledig nieuw lokaal management. Ook de jeugd van KSV Roeselare krijgt de nodige middelen en ondersteuning om ambitieus de toekomst tegemoet te zien.

Maandagmiddag 20 juli wordt om 12.00 uur op Schiervelde de trainersstaf van de eerste ploeg voorgesteld gevolgd door de eerste training.

Op dinsdagavond 8 september zal er een officieel persmoment zijn waarbij “KSVR 2.0” in detail wordt voorgesteld. In afwachting gaan we verder in stilte werken aan de uitbouw.

Omwille van de grote uitdagingen en de complexiteit nam de operatie meer tijd in beslag dan wenselijk was. Er ligt een pak werk op de plank en daar moeten we vandaag absolute prioriteit aan geven.

Oltegoare,

Diederiek Degryse
Namens de nieuwe investeerders

&

Yves Olivier
Voorzitter

[/av_textblock]
[/av_one_full]