[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/slider_mondmasker.png’ attachment=’27882′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kd1webp9′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd1wn906′ admin_preview_bg=”]
Ook als club willen we onze verantwoordelijkheid nemen en treffen we de nodige maatregelen om COVID-19 tegen te gaan.

Bij het binnentreden van het jeugdcomplex, alsook rond de oefenvelden van het eerste elftal, is een mondmasker verplicht voor iedereen boven de twaalf jaar. Spelers dienen hun mondmasker te dragen tot ze het veld betreden voor hun training.

Daarnaast vragen we om de richtlijnen ter plaatste correct op te volgen en steeds rekening te houden met onderstaande basisregels;

  • Was regelmatig en grondig jouw handen.
  • Hoest of nies in jouw elleboog.
  • Blijf thuis als je zelf ziek bent.
  • Raak je gezicht zo weinig mogelijk aan.
  • Vermijd handen geven.
  • Minimaal anderhalve meter afstand houden van elkaar.

Oltegoare safe!

[/av_textblock]

[/av_one_full]