[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/persco.jpg’ attachment=’27510′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-58vaad’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-19t30k5′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ra0ydx’ admin_preview_bg=”]
KSV Roeselare 2.0 laat er geen gras over groeie  en stelt met trots de nieuwe trainersstaf voor, die onder leiding zal staan van de nieuwe hoofdtrainer Karel Fraeye. Hij zal bijgestaan worden door assistenten Dennis de Nooijer en Jamaique Vandamme, keepertrainer Virgil Dewindt en physical coach Laurence Griffin. Christophe Vandamme blijft op post als video-analist, en krijgt daarvoor het gezelschap van Billy Avondts. Jolan Fund wordt sports manager, Wim Hofkens head of academy. Stijn Meert ten slotte wordt de nieuwe TVJO (jeugdcoördinator) en in die functie ook de brugpersoon tussen eerste elftal en jeugd.

Karel Fraeye (°16 november 1977) deed al heel wat trainerservaring op in binnen- en buitenland. Hij startte zijn trainerscarrière bij de jeugd van KFC Destelbergen en AA Gent, en zette in 2010 de stap naar het fanionvoetbal, bij toenmalig derdeklasser SV Sottegem. Daarna volgden enkele seizoenen bij Eendracht Zele, waarna Karel Fraeye via het netwerk van Roland Duchatelet in 2014 hulptrainer van José Riga werd bij Charlton Athletic. Na een een tussenstop bij VW Hamme werd Karel in oktober 2015 interimhoofdtrainer bij datzelfde Charlton Athletic, waar hij in januari 2016 opgevolgd werd door opnieuw José Riga. Eind februari 2016 kon hij aan de slag bij Lommel United, waarmee hij regelmatig op Schiervelde kwam. In oktober 2016 eindigde de samenwerking met Lommel, waarna Karel in het wereldje actief bleef, onder andere als analist van 1B voor Sporza. De geboren Brusselaar ondertekende een contract voor drie seizoenen op Schiervelde.

Assistent-trainer Dennis de Nooijer (°4 april 1969) is een Nederlandse oud-profvoetballer, die onder andere bij Sparta, Heerenveen en NEC aan de slag was. In 2014 startte hij zijn trainerscarrière, bij de jeugd, als assistent en in 2018 ook als hoofdtrainer bij het Nederlandse HSV Hoek. Nu wordt hij dus opnieuw assistent-trainer.

Met Jamaïque Vandamme (°1 augustus 1985) komt een oude bekende naar Schiervelde terug. De zwierige aanvaller speelde in 2005 en 2006 44 wedstrijden voor KSVR, en scoorde daarin 6 keer. Jamaïque debuteerde op 20 februari 2005 in de 5-1-zege van KSVR tegen AFC Tubize, in het seizoen waarin wit-zwart via de eindronde voor het eerst in zijn bestaan naar eerste klasse promoveerde. In die eerste klasse werd Jamaïque voor de Roeselaarse supporters ‘onsterfelijk’ in de wedstrijd tegen Germinal Beerschot, die KSVR ook al met 5-1 won en waarin hij voor een onvergetelijke dribbel zorgde. Via deze link kun je nog even nagenieten.

Daarna trok Jamaïque naar het Nederlandse Roda JC en volgden nog passages bij RAEC Mons, KV Oostende, een aantal andere nationaal spelende clubs en vorig seizoen ten slotte Mandel United. Nu komt Jamaïque dus terug naar Schiervelde om er assistent van Karel Fraeye te worden.

Virgil De Windt (°25 januari 1978) is de enige trainer van vorig seizoen die nog op post blijft. Hij heeft er ondertussen al flink wat jaren ervaring als keepertrainer bij KSVR opzitten en is dus onze vaste waarde.

Physical coach Laurence Griffin (Engelsman) deed al tonnen ervaring op bij Chelsea, in Zimbabwe en in Azië. Nu landt hij dus in Roeselare.

We heten de trainersstaf alvast van harte welkom op Schiervelde en wensen hen veel succes toe in het project KSVR 2.0.

[/av_textblock]

[/av_one_full]