[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/04/preview_website.png’ attachment=’27390′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcs38o8c’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kcs376tt’ admin_preview_bg=”]
Deze avond verscheen er een foutief bericht in de Portugese media dat Sporting Lissabon niet op de hoogte zou zijn van de deal. We kunnen bevestigen dat er wel degelijk een overeenkomst is.

Eerstdaags volgt een officieel communique om de samenwerking te bekrachtigen en de foutieve berichtgeving definitief te counteren. Volgende week ontvangen we trouwens al een delegatie om de krijtlijnen verder uit te zetten, ook omtrent de jeugdwerking.

[/av_textblock]

[/av_one_full]