[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/transfer_website-2.png’ attachment=’27997′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-151bgxm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2wqqwq’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd7df4d2′ admin_preview_bg=”]
Deze ochtend ondertekende Jonas Vinck (25.06.1995, Belg) een contract voor drie seizoenen (+ optie) op Schiervelde. De rechterverdediger was de voorbije seizoenen actief bij Lierse Kempenzonen.

Bij de jeugd was Vinck actief bij FC Wambeek, Eendracht Aalst en FCV Dender EH en KAA Gent. In de zomer 2015 trok hij van KAA Gent naar VW Hamme om een seizoen later de overstap te maken naar Lierse SK. Bij de Lierenaars stond hij in het eerste jaar Proximus League steevast in de basis. Na een uitleenbeurt bij KMSK Deinze (2018-2019) keerde hij terug naar Lierse Kempenzonen.

We heten Jonas van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]