[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/transfer_website.png’ attachment=’28028′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-17ythcp’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-mdfss9′]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd8qlicp’ admin_preview_bg=”]
Deze middag ondertekende Lennert De Smul een contract voor twee seizoenen plus optie op Schiervelde. De linkervleugelverdediger komt over van KMSK Deinze en wordt als rasechte West-Vlaming aan onze ploeg toegevoegd.

De Smul, geboren in Aarsele, startte zijn voetbalcarrière in zijn thuisdorp maar maakte al vlug de overstap naar Club Brugge KV. Op drie seizoenen na bij RSC Anderlecht doorliep hij er alle jeugdrangen tot hij in de zomer van 2016 tekende bij KV Kortrijk. Twee seizoenen later werd hij een jaartje uitgeleend aan KMSK Deinze, waar hij het jaar nadien ook een definitief verblijf ondertekende.

Deze namiddag werkt De Smul zijn eerste training op Schiervelde af.

We heten Lennert van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.
[/av_textblock]
[/av_one_full]