[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/20200718_slider.png’ attachment=’27457′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-155ud2h’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-pd9ecp’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd461opn’ admin_preview_bg=”]

Rafail Anastasiou (Cyprus, 09 juni 1997) ondertekende een contract voor twee seizoenen plus optie voor een extra seizoen op Schiervelde. De verdediger komt over van Onisilos Sotira.

Anastasiou is een jeugdproduct van APOEL Nicosia waarmee hij nog actief was in de Europa League en UEFA Youth League. In zijn thuisland speelde hij onder meer ook nog voor AEK Larnaca en Anagennisi Derynia. Nu is de centrale verdediger klaar voor zijn eerste buitenlandse avontuur.

We heten Rafail alvast van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]