[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/20200718_slider.png’ attachment=’27457′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdinbihv’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Persbericht’ icon_select=’yes’ icon=’ue84b’ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/persbericht_20200806_algemeen.pdf’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-kdinehd9′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-l1zk2b’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdinaiy8′ admin_preview_bg=”]
Twee weken geleden werd het startschot gegeven voor KSVR 2.0. Ondertussen ging de bal stevig aan het rollen op Schiervelde en bereiden we ons op alle vlakken voor op komend seizoen. De Raad van Bestuur nam samen met de nieuwe investeerders in die optiek een aantal beslissingen.

Volgende personen verlaten de club in onderling overleg:

  • Marco Manso (CEO)
  • Ann Van Poucke (Gerechtigd Correspondent)
  • Frederik De Vuyst (Sales & Marketing)
  • Jonas Desmedt (Ticketing)
  • Charlot Lefebvre (Events)
  • Dirk Demeulenaere (Administration Manager Youth Department)

Diederiek Degryse wordt de nieuwe CEO van KSV Roeselare. Jolan Fund is Sports Director en wordt tot en met 31 augustus bijgestaan door Gino Sclabi. Met dit tweekoppig team is KSVR beter gewapend om de toevloed aan voorgestelde spelers beter te screenen en te kanaliseren.

Daarnaast werd ook een belangrijke pion aangetrokken op het veld. Brecht Descheemaker keert terug als greenkeeper. Na één seizoen aan zee zal hij er opnieuw voor zorgen dat alle velden op Schiervelde er piekfijn bijliggen.

Het vernieuwde enthousiasme dat rond de club hangt, is alvast dé drijfveer om ons team een toekomst te geven die het verdient.

Diederiek Degryse (CEO)
Yves Olivier (Voorzitter)

[/av_textblock]

[/av_one_full]