[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/20200718_slider.png’ attachment=’27457′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdu7spaf’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdu7fpyw’ admin_preview_bg=”]
Vanmiddag werd de kalender voor Eerste Nationale bekendgemaakt. Eind september opent KSV Roeselare de competitie in eigen huis tegen FCV Dender EH. Een week later volgt de korte verplaatsing van het seizoen naar KFC Mandel United.

De volledige kalender kan je hier terugvinden. Alle thuiswedstrijden staan ingepland op zaterdagavond om 20u00. De exacte data liggen allemaal vast en zullen behoudens enkele uitzonderlijke wijzigingen niet meer wijzigen.

We wachten alvast de verdere richtlijnen van de overheden af omtrent het toelaten van publiek. Als lid van #teamesvee krijg je alvast voorrang!

Voorlopig worden in de hulpverleningszone Midwest, waaronder Roeselare, geen toeschouwers toegelaten bij sportwedstrijden. We volgen dit uiteraard op de voet. Bij een beperkte toegang krijgen leden van #TEAMESVEE alvast voorrang. Lid worden? Klik dan vlug hier.

SD DATUM UUR WEDSTRIJD
01 za 26.09.2020 20u00 KSV Roeselare – FCV Dender EH
02 za 03.10.2020 20u00 FC Mandel United – KSV Roeselare
03 za 10.10.2020 20u00 KSV Roeselare – K Patro Eisden MM

[/av_textblock]

[/av_one_full]