[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-daaf02p’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-c6wy71d’ admin_preview_bg=”]
In een niet aangekondigde oefenwedstrijd legde wit-zwart vanmiddag onder een loden zon de duimen tegen Lierse Kempenzonen, bij wie ex-KSVR’er Emile Samyn mee op het veld verscheen. Het was in een kansarme eerste helft lang wachten op een eerste bal tussen de palen. Die kwam er na een niet gefloten haakfout van Allach op Doumbia, waarna Biebauw het gevaar kon keren met de voet.

Na een korte drankpauze nam wit-zwart het balbezit geleidelijk aan over. Dat resulteerde op het halfuur in een in extremis afgeblokte poging. In de hoekschop die volgde kopte Doumbia naast. 0-0 dus bij de rust en daar mocht geen van de twee ploegen mee klagen.

Bij Lierse kwam Vermeiren al vroeg in de tweede helft dicht bij een goal. Het spel bleef daarna goed over en weer gaan, met nog enkele halve kansen langs weerskanten. Op aangeven van Gilis legde de op rechts opgerukte Van Genechten de partij na dik een uur spelen in een beslissende plooi.

Een onuitgegeven wit-zwart probeerde daarna nog wel, maar tot echt grote kansen komen, dat zat er daarna – op een voorzetschot van één van onze testers en een gekraakte ingeving van Berben na – helaas niet meer in. Zo’n tien minuten voor tijd velde Vermeiren vanuit randje buitenspel het iets te zware verdict: 0-2.

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-9th2gg1′]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]65′ Van Genechten (0-1), 84′ Vermeiren (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw (46′ Kudimbana), Vinck (46′ Delorge), Dervite (46′ tester), Doumbia (46′ Bakelandt), De Smul (46′ Gunst), tester (46′ tester), Guelette (46′ Zolotic), tester (46′ tester), tester (46′ tester (67′ Daeseleire)), Buyl (46′ Berben) en tester (46′ tester)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Lierse Kempenzonen[/av_cell][av_cell col_style=”]De Smet (46′ Brughmans), Van Genechten (46′ De Schrijver), Smolders (46′ Van Der Veken), Santermans (46′ Berben), Van Geet (46′ Cauwenberg), Bitsindou (46′ El Ansri), Meukens (46′ Janssens), Samyn (46′ Straetman), Allach (46′ Gilis), Sagov (59′ Van Genechten (75′ Samyn)) en Habimana (46′ Vermeiren)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-brb7ps1′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-as5kg01′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[/av_one_full]