[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/slider_20200931.jpg’ attachment=’28071′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdin1nes’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Persbericht’ icon_select=’yes’ icon=’ue84b’ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/persbericht_20200806_manso.pdf’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-kding98m’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-izzdkf’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdin1721′ admin_preview_bg=”]
Roeselare heeft in onderling overleg afscheid genomen van haar CEO en gedelegeerd bestuurder Marco Manso. Hij nam in augustus 2019 de fakkel over van Brian Tevreden. De club verkeerde in de maanden daarvoor al in onzekere en moeilijke omstandigheden.

Met de komst van Marco Manso werd dan snel een nieuw team gevormd. Achter de schermen werkte hij hard aan de administratieve uitbouw van de club, maar zowel op sportief, financieel als op organisatorisch vlak kreeg hij te kampen met veel tegenslagen. Het was ondertussen ook duidelijk dat de familie Dai – de Chinese meerderheidsaandeelhouders van KSV Roeselare – haar engagementen liever wilde afbouwen en de aandelen verkopen.

Toen de corona-pandemie voor een lockdown en een economische recessie zorgde en de club geen Licentie voor eerste klasse B kon verkrijgen, was het duidelijk dat de club zonder de komst van nieuwe investeerders/sponsors geen toekomst meer had. Met de verkoop van de aandelen van de familie Dai, en de komst van de nieuwe sponsors/investeerders, werd vorige week door de raad van bestuur beslist om een reorganisatie van het management en de medewerkers door te voeren.

De Raad van Bestuur beseft dat de omstandigheden waarin Marco Manso zijn taak heeft uitgeoefend, dikwijls niet eenvoudig of evident waren. Zij dankt Marco Manso dan ook voor hetgeen hij heeft verwezenlijkt in die moeilijke omstandigheden. Marco Manso van zijn kant heeft de club ook alle succes toegewenst.

Yves Olivier, Chairman
Brecht Vermeulen, Board Member

[/av_textblock]
[/av_one_full]