[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-ca72lx9′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ icon_padding=’10’ color=” custom_font=” icon_color=” show_icon=” icon=” font=” icon_size=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av-medium-font-size-1=” av-small-font-size-1=” av-mini-font-size-1=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-b95bcjh’ admin_preview_bg=”]
Het zonet naar het nationale voetbal gepromoveerde SV Anzegem van trainer Fanny Schamp was de tegenstander in deze derde oefenpot van dit seizoen. Die vond net als de twee eerdere oefenpartijen, in Gits tegen Lierse en in en tegen TOP Oss, achter gesloten deuren plaats. De wedstrijd was bij wijze van primeur voor het eerst wel live te volgen via de sociale media van de club.

Trainer Fraeye begon aan de partij met een mix van enkele nieuwe en enkele intussen al vertrouwde gezichten. Het was de wit-zwarten duidelijk ingegeven om hoog druk te zetten. Dat lukte ze aanvankelijk aardig, maar na een vrije trap vanop links kwam bezoeker De Bosscher na net geen twintig minuten plots oog in oog met de jonge Salvatore te staan, die met een prima tussenkomst een vroege achterstand kon voorkomen.

Aan de overkant mikte Buyl na 26′ spelen hoog over, en in een derde kwartier met iets meer drang naar voor liet ook de debuterende Mahmudov zich nog twee keer opmerken, door onder meer een goede aflegger van Faye op de buitenkant van de paal te mikken.

De tweede helft begon rampzalig met twee snelle missers in de Roeselaarse zestien. Devacht nam de beide cadeautjes dankbaar in ontvangst en na onder meer nog een schuiver van Beirlaen en een bal die op de stip ging na een duel tussen Kabeya en diezelfde Beirlaen stond het in geen tijd plots 0-4. Een veel te zware score waarna de match meteen ook gespeeld was. De ingevallen Rungano Kanyepi kon uiteindelijk milderen tot 1-4. Op een poging van De Sa kon Uytterhaegen nog een tweede Roeselaarse goal verijdelen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-avvizkt’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-aabtbi5′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-9ywnd4t’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ icon_padding=’10’ color=” custom_font=” icon_color=” show_icon=” icon=” font=” icon_size=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av-medium-font-size-1=” av-small-font-size-1=” av-mini-font-size-1=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-8thtyd9′]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]50′ Devacht (0-1), 56′ Devacht (0-2), 59′ Devacht (0-3), 67′ Delvar (0-4, str.), 80′ Kanyepi (1-4)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Eerste helft: Salvatore, Daeseleire, Osu, Zolotic, Gunst, de Nooijer, De Bruycker, Doore, Mahmudov, Buyl en Faye
Tweede helft: Vandesteene, Vinck, Anastasiou (59′ Lembo), Doumbia, Edjouma, Bakelandt, De Sa, Berben, Buyl (72′ Kanyepi), Kabeya en Faye[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Gunst, Vinck, Kabeya[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]