[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider-1-1500×500.jpg’ attachment=’28817′ attachment_size=’extra_large’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-ke2sfyo3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ke2smk1i’ admin_preview_bg=”]
Na een weekje individuele training stonden de spelers deze ochtend terug voor het eerst op het oefenveld. Er werd gestart met een uitgebreide reeks testen waar de fysieke conditie, snelheid, kracht en stabiliteit geregistreerd werden. Met deze gegevens zullen de kinesisten en nieuwe physical trainer Jérémy Zaremba verder aan de slag kunnen op preventief en fysiek vlak.

Na de testing stond er nog een training van anderhalf uur op het programma. Zaterdag volgt dan een oefenwedstrijd op Schiervelde tegen SV Anzegem om 10u00. Deze wedstrijd zal plaatsvinden achter gesloten deuren, maar zal wel live te volgen zijn op onze Facebookpagina.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ke2smk1i’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]