[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/slider_20200931.jpg’ attachment=’28071′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdy7527f’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-v3k44g’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdy72j10′ admin_preview_bg=”]
Na onze open brief, herinnering en persbericht van vorige week hebben we een antwoord mogen ontvangen van de heer Pierre François, CEO van de Pro League. We nemen akte van zijn schrijven. In zijn reactie geeft hij ons de argumentatie waaruit moet blijken dat de beslissing die genomen werd de juiste is. Echter hebben wij een andere interpretatie van de reglementen waarnaar hij verwijst.

In alle eerdere berichten hebben we steeds benadrukt dat we geen procedures in gang willen zetten en daar gaan we ons ook aan houden. Als we verder zouden reageren komen we in een procedure terecht die we, zoals altijd aangehaald, willen vermijden.

We willen hierbij de debatten sluiten en het voetbal op een eerste plaats te laten staan. We zullen er de nodige conclusies uit trekken en ons volledig focussen op het nieuwe verhaal. Dat we hieronder een streep willen trekken betekent echter geenszins dat we akkoord gaan met de genomen beslissing van de Pro League en de KBVB. Uiteraard zullen we verder de competitie in 1B met de nodige belangstelling volgen en al onze energie geven aan “KSVR 2.0”.

Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat de officiële voorstelling van ons nieuw verhaal wordt verplaatst van dinsdag 8 september 2020 naar donderdag 24 september 2020. De reden is het uitstel van de competitiestart, de huidige situatie omtrent COVID-19 en de rollercoaster waarop we ons momenteel bevinden. We hechten veel belang aan dit moment en willen dit dan ook doen in de best mogelijke omstandigheden.

Met sportieve groeten,
Diederiek Degryse
CEO KSV Roeselare

[/av_textblock]

[/av_one_full]