[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_supporters-scaled.jpg’ attachment=’28355′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdk87guc’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdk89n33′ admin_preview_bg=”]
We legden samen reeds een hele weg af, maar steeds met een constante factor; jullie, de mensen met een wit-zwart hart. Jullie waren meer dan trouwe supporters en daarom verdienen jullie ook meer. Komend seizoen spreken we niet meer over ‘abonnee’, maar kan je wel lid worden van #TEAMESVEE.

We slaan met jullie een weg in waarin we onze supporters graag meer betrekken bij KSV Roeselare, waarin je kan genieten van knappe voordelen en onze leden toegang krijgen tot een platform waarin jullie samen kunnen beslissen over enkele onderwerpen en kunnen genieten van exclusieve content. Om het kort samen te vatten: #TEAMESVEE, DAT BETEKENT VEEL MEER DAN ALLEEN ABONNEE.

[/av_textblock]

[av_button label=’ALLE INFO & LID WORDEN’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ link=’page,28062′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-kdk8b3rf’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]