[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2021/09/slider-scaled.jpg’ attachment=’28993′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-564q2k’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-17acl4s’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-vtr6ws’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Jordan Massengo (Sainte-Mandé (FRA), 31.01.1990) een contract voor twee seizoenen (plus optie) op Schiervelde. De ervaren middenvelder komt over van RWDM.

De 30-jarige Massengo volgde zijn jeugdopleiding bij Nîmes Olympique, waarna hij zijn profcarrière bij het Franse Istres. In de zomer van 2014 kwam hij terecht bij RAEC Mons om een seizoen later getransfereerd te worden naar R. Union St.-Gilloise. Zowel met Mons als Union was hij al enkele malen actief op Schiervelde. De Congolese Fransman kwam vorig jaar uit voor RWDM.

We heten Jordan van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]