[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2021/09/transfer_website-3.png’ attachment=’28939′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-5tl795′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-10hy595′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-lubsyh’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Niels Verburgh (Brugge, 31.01.1998) een contract voor twee seizoenen (plus optie) in Roeselare. De verdedigende middenvelder is een jeugdproduct van Club Brugge KV. Begin 2018 werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan Waasland-Beveren waarna hij voor twee seizoenen de grens overstak richting Roda JC. Bij de Limburgers speelde Niels 50 wedstrijden.

We heten Niels van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde!

[/av_textblock]

[/av_one_full]