[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/09/transfer_website-4.png’ attachment=’28945′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kejz61ha’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wjpoun’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kejz1tu8′ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Panagiotis ‘Panos’ Armenankas (05.08.1998) een contract voor één seizoen plus optie op Schiervelde. De Australische Griek komt over van Panathinaikos.

De rechtsbuiten doorliep zijn jeugdopleiding bij Sydney Olympic, Watford en Udinese en was zowel Grieks als Australisch jeugdinternational. Vanuit Udinese werd hij in seizoen 2017-2018 uitgeleend aan AFC Tubize, toenmalig reeksgenoot van Esvee. In januari ondertekende de 22-jarige Panos, die op het WK U17 in 2015 nog uitgeroepen werd bij de top vijf van jonge talenten in de wereld, een contract bij Panathinaikos. Komend seizoen zal hij dus te zien zijn in onze wit-zwarte kleuren.

We heten Panos van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]