PARKING

Beschikbare parkings Site Schiervelde
ParkingOmschrijvingTijdens wedstrijden
P1Parking ExpoVrij
P2Parking VIPVIP’s
P3Parking JeugdVrij
P4Parking BezoekersVoorbehouden voor bussen en auto’s van de bezoekende ploeg. Toegankelijk via de Schierveldestraat.

OPGEPAST

De site Schiervelde behoort tot de openbare weg en ligt in een zone 30. Op wedstrijddagen is het uiteraard extra druk in en rond het stadion. Gelieve op die momenten extra aandacht te hebben voor de talrijke mede-supporters die zich begeven naar het stadion.

BEREIKBAARHEID

Wie vanuit het binnenland komt, kan Roeselare gemakkelijk bereiken via Kortrijk of Brugge (in Gent kiezen voor E17 richting Kortrijk of voor E40 richting Brugge, in beide gevallen tot aan de E403). Vanuit Wallonië rij je via Tournai (Doornik) op de E430 naar Roeselare.

ROUTE VANUIT RICHTING KORTRIJK

Voor de eigen supporters : E403 Brugge-Kortrijk, afrit 6 (Roeselare-Rumbeke) – Richting Roeselare – Volg de ring R32 tot aan de 8e lichten (lichten van afritcomplex niet inbegrepen) met de Diksmuidsesteenweg – Sla rechtsaf. Het Schierveldestadion bevindt zich na 100 m aan je linkerzijde. Er is een heel ruime parking aan de voorzijde van de Expohallen.

Voor de bezoekende supporters : E403 Brugge-Kortrijk, afrit 6 (Roeselare-Rumbeke) – Richting Roeselare – Volg de ring R32 tot aan de 7e lichten (lichten van afritcomplex niet inbegrepen) met de Oostnieuwkerksesteenweg – Sla rechtsaf en na 500 m sla je op het kruispunt met de Diksmuidsesteenweg linksaf, terug richting ringbaan (N36) – Na 200m sla je dan rechtsaf in de Infanteriestraat – Dan na 200 m linksaf de Schierveldestraat in en na 50m vindt u het stadion kant bezoekers.

ROUTE VANUIT RICHTING BRUGGE

Voor de eigen supporters : E403 (A17) Brugge-Kortrijk, afrit 8 (Roeselare-Beveren) – Richting Roeselare – Volg de ringbaan (N36) tot aan de 4e lichten (lichten afritcomplex niet inbegrepen) met de Diksmuidsesteenweg – Sla linksaf. Het Schierveldestadion bevindt zich na 100 m aan je linkerzijde. Er is een heel ruime parking aan de voorzijde van de Expohallen.

Voor de bezoekende supporters : E403 (A17) Brugge-Kortrijk, afrit 8 (Roeselare-Beveren) – Richting Roeselare – Volg de ringbaan (N36) tot aan de 5e lichten (lichten afritcomplex niet inbegrepen) met de Oostnieuwkerksesteenweg – Sla linksaf en na 500 m sla je op het kruispunt met de Diksmuidsesteenweg linksaf, terug richting ringbaan (N36) – Na 200m sla je dan rechtsaf in de Infanteriestraat – Dan na 200 m linksaf de Schierveldestraat in en na 50m vindt u het stadion kant bezoekers.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Het Schierveldestadion is heel vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Wie met de trein naar Roeselare (op de lijn Brugge-Kortrijk) komt, neemt aan het station bus 3 richting Hallen. Het eindstation van deze bus is de parking van de Expohallen, op 100 meter van het stadion. De stadsbussen van Roeselare zijn aangepast voor rolwagenvervoer.

Als alternatief kan u ook de belbus reserveren van aan Roeselare Station naar halte Schiervelde.  Dit kan op het nummer 059 / 56 52 56 tijdens kantooruren.

Probleem is wel dat deze opties alleen gelden bij een ‘dagbezoek’ aan Schiervelde. Bij wedstrijden die pas om 20.00 uur plaatsvinden, is er geen mogelijkheid meer om na de wedstrijd nog de bus te nemen!

WAARSCHUWING VOOR GPS-GEBRUIKERS

Aangezien het Schierveldestadion parallel ligt met de Diksmuidsesteenweg hebben sommige GPS-toestellen moeite om de exacte locatie te berekenen. Het is mogelijk dat uw eindbestemming dichtbij ‘Crea Printing Industries’ ligt. U dient de ingang van de EXPO-Roeselare te nemen, net iets dichter bij het kruispunt.

De bezoekersingang ligt ter hoogte van Schierveldestraat 126.