SF Oltegoare Roeselare

In de loop van het seizoen 2012-2013 vonden een aantal bestuursleden van verschillende supportersgroepen het tijd om op een bepaalde manier samen te werken en zo de supporterswerking nieuw leven in te blazen.

Elke supportersgroep bleef zijn eigen werking behouden maar op bepaalde vlakken kwam er overleg en werd er over bepaalde situaties een standpunt ingenomen. Voorbeelden van deze samenwerking hebt u wellicht al gezien of gehoord. Het opsmukken van vak J en het organiseren van een low-budget fandag zijn er hier een paar van.

Maar de meest in het oog springende realisatie van de federatie is de introductie van onze mascotte Bagoe Gilberke. Een witte tijger straalt enorm veel vertrouwen uit maar boezemt ook angst in. Het is de bedoeling dat onze ploeg ook dezelfde kwaliteiten heeft zodat we overal respect kunnen afdwingen. De mascotte is sedert de introductie een graag geziene gast bij zowel jong als oud.

Coördinator voor de mascotte is Luc Lefebvre. Wie meer info wenst of een bezoekje van de mascotte wil organiseren kan hem contacteren via e-mail

Leden van de supportersfederatie:
Chris Verbeke, Jeffrey Azou, Evelyne Vanhaverbeke, Steven Hamerlinck, Matthias Tanghe, Jimmy Huyghe, Bjorn Plancke, Brecht Descheemaker en Luc Lefebvre.

Contact supportersfederatie:
oltegoare.roeselare@gmail.com
Facebookpagina